avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Clasificare pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Clasificare pfa

Buna ziua, am un certificat de clasificare emis de ministerul turismului pt un pfa pe care l-am radiat. Inteleg ca nu pot redeschide acest pfa si voi infiinta unul nou. Certificatul existent e valabil sau trebuie solicitat unul nou? In acest caz ce etape trebuie parcurse? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Clarificari juridice: se pot transfera autorizatiile de la srl la pfa? RAD  EMIL RAD EMIL am avut un srl cu cod CAEN 5520 cazari in turism care a functionat cu toate autorizatiile de functionare la zi si cu clasificare a structurii de cazare si cu ... (vezi toată discuția)
Dechiderea unui srl in domeniul turismului? radu.geanina radu.geanina Buna ziua Doresc sa ma indrumati in dechiderea unui SRL , care vreau sa functioneze in dom turismului , vreau sa inchiriez locatii pensiuni si case de locuit ... (vezi toată discuția)
Inchirierea pe termen scurt e considerata cazare? alina240 alina240 Am si eu o intrebare si nu reusesc deloc sa ma lamuresc si anume inchirierea unui imobil sau a unor camere pe termen scurt sau chiar pt o zi este considerata ... (vezi toată discuția)