avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Imobil ipotecat de banca, aflat sub sechestru ...
Discuție deschisă în Executare silită

Imobil ipotecat de banca, aflat sub sechestru financiar si sechestru judiciar

Buna ziua, am nevoie de niste informatii in legatura cu un imobil, care este sub executare silita de catre banca, dar este usb sechestru financiar plus sechestru judiciar. Vrem sa cumparam la licitatie. O sa avem probleme din cauza sechestrelor? Ce se va intampla cu valoarea sechestrelor?
Va rog sa ma ajuta cineva, este un caz destul de complicat.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Poate fi executat silit un imobil asupra căruia există un sechestru asigurător pus de procuror? radu101979 radu101979 Buna ziua! Am urmatoarea situatie: asupra fratelui meu a inceput o urmarire penala inca de acum 3 ani, iar asupra imobilului in care locuieste momentan s-a ... (vezi toată discuția)
Achizitie imobil executor judecatoresc AndreiBogdanG AndreiBogdanG Buna ziua, Sunt interesat de achizitia unui imobil printr-o licitatie de la un executor judecatoresc. In publicatia de vanzare apar o serie de sarcini pentru ... (vezi toată discuția)
Cladire aflata sub sechestru judiciar vanduta de executor Aleex Aleex Detin un imobil si cum am scris in titlu : Imobilul se afla sub sechestru judiciar si executorul a instrainat cladirea prin licitatie publica. Spuneti-mi daca ... (vezi toată discuția)