avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA evaluare
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

evaluare

buna seara...ce taxa se plateste ptr evaluarea unui imobil de catre un expert in imobiliare ..multumesc
Cel mai recent răspuns: LUST EXPERT , Consultant fiscal 10:25, 23 Noiembrie 2009
Fiecare expert cere cat crede de cuvinta , in functie de locul unde este imobilul , daca este spatiiu comercial , locuinta sau destinatie industriala , cat de nemancat este expertul , cati clienti are , ce chirie plateste , perioada in care este facuta evaluarea , etc.
Cam 250 e cel mai ieftin expert , cu factura si dosar de evaluare .

250 e cel mai mic pret pe care l-am intalnit , cu toate ca mie mi-a luat si mai putin , dar am compensat cu alte servicii .

Sunt foarte multi experti evaluatori activi pe acest forum , carora le puteti face o cerere oferta pret .
Tariful unei evaluari se negociaza ca orice alt contract de prestari servicii si difera in functie de proprietate(nu de valoarea acesteia ci de felul ei).Aveti grija sa solicitati serviciul unui evaluator ANEVAR

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consultanta NICOLAE LAMBRU NICOLAE LAMBRU Buna ziua O societate comerciala cu un profil de consultanta, a primit o oferta de a asigura o evaluare a unor imobilizari corporale de la o alta societate. ... (vezi toată discuția)
Anomalie - tranzactie imobiliara efectuata la un pret cu mult mai mic decat grila notariala floraur floraur De luna asta, in Galati, au intrat in vigoare noile grile notariale. Se pare ca notarii nostri au exagerat si au marit inexplicabil valorile unor proprietati. ... (vezi toată discuția)
Limite de competenta experti judiciari argo argo Buna ziua, Ridic aceasta problema generala spun eu,dar cu interes din partea mea doar pentru o categorie,respectiv expertii tehnici judiciari specialisti in ... (vezi toată discuția)