avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Necomunicare procese verbale de contraventie politia ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Necomunicare procese verbale de contraventie politia locala

Buna ziua. Am dorit sa imi achit impozitul pe masina (persoana juridica) online, cum fac in fiecare an. Am constatat ca nu pot face acest lucru intrucat am 2 amenzi in cuantum de 400 de lei fiecare aplicate de Politia Locala Floresti, procese verbale necomunicate prin nici o procedura conform legii, nici prin posta cu aviz de primire, nici prin afisarea la sediul firmei. Ce model de plangere as putea sa fac in instanta? Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Termen de prescriptie amenda contraventionala valeriuiulian valeriuiulian in data de 23 03 2012 a fost intocmit un pv de catre politia rutiera pe care nu l-am semnat acasa nu am primit pv ce se intamla dupa o luna se prescrie adica ... (vezi toată discuția)
Contestare p.v./ amenda ratc - e posibil? bassmafya17 bassmafya17 Buna ziua.Va deranjez si eu cu o intrebare: Vreau sa va intreb si eu daca este legala urmatoarea procedura. In anul 2011 am fost amendat de ... (vezi toată discuția)
Pv contraventie maria-s maria-s In 26 octombrie 2015 seara am gasit in parbrizul masinii o invitatie la sediul Politiei Locale prin care mi se aducea la cunostinta faptul ca am parcat ... (vezi toată discuția)