avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent insertie si restrangere
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent insertie si restrangere

Buna ziua ! Lucrez in invatamant ca invatator titular. Momentan sunt in Ccc , dar voi reveni in activitate pe 27 mai 2019 , iar pana pe 2 august 2020 voi beneficia de stimulentul de insertie. Daca in aceasta perioada se va pune problema unei restrangeri de activitate , exista vreo lege care ma protejeaza ? Am citit undeva ca da , dar nu stiu daca acele 6 luni la care se refera legea ( dupa revenirea in activitate ) , se aplica si in cazul meu. Multumesc !

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie - invatamant ancaaparaschivei ancaaparaschivei Buna ziua, Spuneti-mi, va rog, pot reveni la scoala din concediul de crestere a copilului mai devreme de un an, pe mai putine ore decat norma didactica de ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie pana la 3 ani! IuliaOprean IuliaOprean Buna ziua. Sunt cadru didactic - CIM principal. Pe langa mai am un CIM cu perioada partiala - 2h. Momentan ma aflu in CIC. In luna octombrie bb implineste ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie Mirela.broasca Mirela.broasca Buna ziua, am revenit din CCC in luna iunie 2019 pt a beneficia de stimulentul de insertie( cu 60 de zile inainte de a implini copilul varsta de 2 ani) si urma ... (vezi toată discuția)