avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie

Buna ziua, am revenit din CCC in luna iunie 2019 pt a beneficia de stimulentul de insertie( cu 60 de zile inainte de a implini copilul varsta de 2 ani) si urma sa beneficiez de el pana in august 2020.In conditiile situatiei de urgenta firma la care lucrez a inceput sa faca concedieri.Intrebarea mea este daca eu pot fi concediata avand in vedere ca inca beneficiez de stimulentul de insertie? Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:49, 30 Martie 2020
NU puteti fi concediata , decat pentru motive ce intervin ca urmare a reorganizării judiciare sau a falimentului angajatorului, în condițiile legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot intra in ccc daca beneficiez de stimulent insertie ? catalinion84 catalinion84 Buna ziua , Am un copil de 1 an si 5 luni. Sotia nu realizeaza venituri si nu a beneficiat de crestere copil. Cand copilul a facut 1 an, eu am depus cerere ... (vezi toată discuția)
Renuntarea la stimulentul de insertie in favoarea ccc budurca budurca Buna seara ! In Noiembrie 2013 sotia mea a nascut un baietel , iar datorita faptului ca sotia nu a fost angajata , am optat eu pentru stimulentul de insertie . ... (vezi toată discuția)
Concediere la revenirea din cic cu varsta de pana la 1 an MihaelaVerde MihaelaVerde Buna ziua, va rog sa ma lamuriti si pe mine daca angajatorul are voie legal sa ma concedieze la revenirea din CIC cu varsta de pana la 1 an, motivand ... (vezi toată discuția)