avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... in legatura cu pensia de urmas
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

in legatura cu pensia de urmas

De ce Casa de pensii MAPn Bucuresti,nu m-a avertizat din timp ca nu pot cumula pensia cu salariul sa nu depaseasca 35% ei stiau Legea dece m-au lasat 3 ani si abia in 2019 ian.mi-au sistat pensia si ma pun sa platesc cei 3 ani suma de 66.299 lei.Va intreb cand o sa-i restitui.Asa au grije de oameni ii aduc la sapa de lemn cum se spune.Sa plateasca cel ce a gresit si nu m-a avertizat nici macar cu o adresa.

Alte discuții în legătură

Pensie de intretinere cu executare? ravaell ravaell Buna ziua! Vin cu mai multe intrebari dar mai intai sa va spun in ce situatie ma aflu. Am 20 de ani, sunt student, tatal meu nu a mai trimis pensia de ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas IoanaAx IoanaAx Buna ziua! Bunicii soțului, căsătoriți de peste 30 de ani, ea pensionata civil, el din armata. El a decedat anul trecut la sf lunii nov si in câteva zile ... (vezi toată discuția)
Poprire pensie urmas Adrian1993 Adrian1993 Buna dimineata! Mama mea se confrunta in momentul de fata cu o situatie putin mai ciudata sa spunem. Situatia este urmatoarea. In urma unui accident rutier ... (vezi toată discuția)