Buna ziua! Vin cu mai multe intrebari dar mai intai sa va spun in ce situatie ma aflu.
Am 20 de ani, sunt student, tatal meu nu a mai trimis pensia de intretinere de jumatate de an, am facut un proces civil impotriva acestuia acum 4 luni de zile, m-am prezentat la prima sedinta unde am cerut o adresa catre casa de pensii Buzau, doar ca din ce am inteles, tatal meu fiind militar in rezerva, trebuia sa cer o adresa la casa de pensii MAPN, pentru comunicarea veniturilor acestuia pt ca nu s-a prezentat la prima sedinta.
In 2 zile am urmatoarea sedinta si as dori sa stiu, cand o sa cer o noua adresa pentru casa de pensii MAPN, trebuie sa dau grefierei si adresa casei de pensii din Bucuresti? Sau ei deja stiu unde sa trimita?
Cum voi argumenta faptul ca am dat o adresa gresita, daca trebuie sa argumentez/cer scuze?
Daca dupa terminarea procesului, o sa fac un proces penal pt a-l obliga pe parat sa plateasca din urma iar el nu are de unde, am nevoie de executor judecatoresc pentru a pune sechestru pe bunuri?
Deci pot sa scriu adresa pe o bucatica de hartie si s-o inmanez grefierului nu?
D-voastra spuneti ca dupa terminarea procesului sa angajez un executor, eu in schimb ma gandeam sa fac un proces penal impotriva lui si poate in felul acesta evit angajarea unui executor, din moment ce este destul de costisitor angajarea unui executor judecatoresc.