avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contract RDS RCS
Discuție deschisă în Executare silită

Contract RDS RCS

Buna ziua, as avea nevoie de un sfat avocatesc :)

Sotia a facut un contract la RDS/RDS pentru la tara, undeva in jud. Arad, pe data de 2.08.2018 pentru INTERNET, dar se pare ca datorita infrastructurii ne-a fost bagat pe gat si o televiziune.

Peste o luna vine baiatul local care se ocupa de cablare, tin minte ca era sarbatoare mare, cred ca era fix 8 septembrie, stiu asta pt. ca m-am mirat ca nu lucra nimeni in ziua respectiva si imi zice ca baga cablu de TELEVIZIUNE, urmand sa vina alt baiat pentru net.

Deoarece sotia tocmai nascuse si se afla intr-o postura sensibila, am ales sa bage cablul fix la intrare. Baiatul profund dezamagit ca nu vreau cel putin 100metri a inceput sa intrebe de ce scrie pizzerie pe casa mea, de parca era treaba lui si sa-mi zica ca el nu baga cablul daca este firma juridica.

I-am zis ca nu e cazul, a fost probabil inainte sa o cumpar, drept pentru care i-am comunicat ca poate inceape treaba si sa puna cablul exact la intrare, unde chiar avea de gand sa montez routerul, PENTRU CA nu doream TELEVIZIUNE, pentru ca nu am televizor si nici nu intentionez sa am, eu vreau doar internet si anume pe hol sa nu existe radiatii, luminite, cabluri, etc.

Baiatul a refuzat, semn clar ca nu ii iesea spaga mult visata drept pentru care i-am zis sa trimita pe altcineva care poate baga cablul acolo unde vreau eu si care sa citeasca contractul inainte sa inventeze el situatii juridice imaginare.

Baiatul s-a suparat, l-a sunat pe seful lui, despre care am aflat dupa ca e chiar NASUL lui si mi-a TAIAT efectiv cablul de pe stalp (am inregistrare video cand taie cablul) spunandu-mi in fata ca eu o sa am internet LA PASTELE CAILOR!!!

AM facut reclamatie, a fost inregistrata, am numarul, din pacate nu s-a intamplat absolut nimic, Am tot sunat si am inregistrat alte plangeri, dar in continuare nici un raspuns. Precizez ca sunt si acum conectat la routerul respectiv dar fara datele de acces adica parola si user.

Acum ma suna de la RECUPERARI si imi spun ca sunt dator la RDS si ca veniturile sotiei, adica banii copilului, vor avea de suferit daca nu platesc.

INTREBAREA MEA este urmatoarea: pot da in judecata RDS?RCS pentru au complotat efectiv in favoarea abonamentului TV? Se poate face ceva in privinta asta dupa legile din Romania?

Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Contract fantoma cu rds-rcs elga50 elga50 Problema mea este urmatoarea: - In mai 2008 am semnat cu CZONE un contract pentru internet. Contractul era de fapt o bonificatie pentru mine pentru ca le ... (vezi toată discuția)
Probleme instalare cabluri isp hpuiu hpuiu Buna ziua, In primul rand as dori sa-mi cer scuze daca am postat acest mesaj la categoria gresita, dar intrebarea are legatura cu mai multe categorii. ... (vezi toată discuția)
Asociatia & provider de cablu tv, internet, telefonie ContSters140065 ContSters140065 Buna ziua! Am o intrebare. 1. La cine pot sa ma adresez pentru a intra in posesia contractului incheiat dintre asociatie si RDS/RCS, deoarece acestia ... (vezi toată discuția)