avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1236 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... lipsa chitanta onorariu avocat la dosarul de fond
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

lipsa chitanta onorariu avocat la dosarul de fond

Daca la dosarul de fond, judecat
si avand hotarare definitiva si irevocabila nu exista chitanta de onoariu avocat atasata in dosar ci doar imputernicirea avocatiala ce sanse sunt ca sa cerem cheltuieli de judecata pe cale separata si sa obtinem cheltuielile cu onorariu de avocat. Acestea nu au fost solicitate pana la incheierea procesului, nu sunt prevazute in sentinta si vrem sa le cerem pe cale separata. Daca s-a omis chitanta cu onorariu la dosar se poate cere cheltuiulile pe cale separata?
Buna ziua,
Din pacate NU!
Daca nu s a precizat că vor fi solicitate pe cale separată,nu este posibil
S-a precizat la ultimul termen ca se vor cere oe cale separata dar cum facem dovada pentru ca nu exista la dosarul de fond nicio chitanta cu banii incasati de avocat.? A facut chitanta dar nu exista la dosar!
Buna seara
Pai discutati cu avocatul sa formuleze cererea in instanta pentru recuperare onorariu daca in sentinta este specificat ca se cer pe cale separata.
Tot el depune si chitanta si, eventual, factura.
Nu este nicio problema daca nu a depus chitanta, facura la dosarul de fond? Intreb deoarece stiu ca nu ma reprezinta fara sa-l platesc din nou si daca aceste aspecte pe care le-am spus mai sus nu sunt o piedica in a putea recupera cheltuilelile.

Alte discuții în legătură

Sechestru - cheltuieli de judecata, onorariu avocat MIHAELA 1968 MIHAELA 1968 Buna ziua, Cu permisiunea dvs. supun atentiei si problema mea : este vorba de proces civil - pretentii : Avocatul a cerut cheltuieli de judecata iar ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli de judecata virgilirimia virgilirimia Am castigat un proces la care avocatul meu nu a depus la dosar chitanta cu onorariul lui.La ultimul termen a avut \\"bunul simt\\" sa nu se prezinte.In ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli de judecată gabiplg gabiplg În urma contestării procesului verbal IPJ intimatul a câștigat dar după apel el a pierdut. Eu ca apelant intervenient și păgubit pot cere recuperarea ... (vezi toată discuția)