avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Licenta pt a asculta muzica
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Licenta pt a asculta muzica

Buna ziua! Lucrez intr-un magazin si am adus de acasa un tel cu boxa pt a asculta radio. Specific ca magazinul nu este dotat cu nici un sistem audio pt muzica dar, domnii de " Asociatia pt drepturi de autor a compozitorilor" spun ca trebuie licenta. Este corect ce spun ei? Cei ce asculta muzica de pe tel in parc au licenta?!
Ultima modificare: Marți, 9 Aprilie 2019
cristina1975, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 16:16, 10 Aprilie 2019
Buna ziua,
In timpul programului de lucru nu sunteti persoana privata (ca in parc), ci parte din institutia unde lucrati. La sediul, punctul de lucru, etc., unei institutii, persoana juridica e responsabila de legalitatea activitatilor ce se petrec. Exista metode de a asculta muzica fara sa o auda si altii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitate solicitare licenta pentru muzica ambientala ovi47 ovi47 Buna ziua, Intr-un salon de infrumusetare este un televizor(cu contract televiziune prin cablu).Zilele trecute,in timp ce se asculta muzica pe un post de ... (vezi toată discuția)
Cui platesc pt muzica??? ContSters94154 ContSters94154 am un bistro si tot apar noi \"domni\" care pretind bani pe motivul ca este muzica ambientala. am facut deja un contract si platesc pt asta la ceva uniune cu ... (vezi toată discuția)
Taxa pentru drepturi de autor pentru difuzare emisiuni/muzica in local public lukfreelight lukfreelight Buna ziua, detin un bar mic unde am un tv. Pe rand mi-au batut la usa, un domn de la Uniunea Nationala a Producatorilor de Fonograme care mi-a cerut o taxa ... (vezi toată discuția)