avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Legea 231/2018?
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Legea 231/2018?

Părinții mei au cumpărat o casa naționalizată , in 1997. Ei aveau pe lângă casa si o bucățică de pământ . Ei locuiesc in aceasta casa din 1975. Ar putea beneficia de legea 231/2018 pentru a deveni proprietari pe suprafața de pamant din vecinătatea casei, deținuta in prezent in chirie de la primărie ?

Alte discuții în legătură

Mostenire pamant si cumparare in baza legii 112/1995 ionut simion ionut simion Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu niste lamuriri. Parintii au decedat in 1995. In curtea lor era si casa surorii mele. Nu stiu exact pentru ce suprafata ... (vezi toată discuția)
Cum devin proprietar pe curtea aferenta apartamentului? bbt bbt Parintii mei locuiesc intr-un apartament aflat intr-un bloc vechi cu putine apartamente,exista o curte care inconjoara blocul si fiecare apartament are o ... (vezi toată discuția)
Diferenta intre suprafata scrisa in cartea funciara si suprafata reala balisdanconstantin balisdanconstantin Buna seara! doresc sa cumpar de la parintii mei o bucata de pamant .Am chiemat un topograf pentru a masura si a face demersurile de dezmembrare a ... (vezi toată discuția)