avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Concediu platit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Concediu platit

Mi sa platit 21 de zile de concediu cu 1400 de lei,iar salariu de uncadrare este de 2350. Intrebarea mea ar fi daca suma de 1400 lei este suma reala ce am primit din partea angajatorului sau este alta find angajat cu 2350. Pe o norma intreaga aveam un salar intre 1480- 1560. E calculat bn??

Alte discuții în legătură

Cum calculeaza zilele de concediu la demisie? bruneta89 bruneta89 Buna ziua, as dori sa stiu si eu va rog cum se calculeaza zilele de concediu la demisie Precizez ca am 25 de zile de co (vezi toată discuția)
Risc maternal Brunetasymo01 Brunetasymo01 Buna Ziua! Am intrat in risc maternal de pe 13 Noiembrie 2018 și mi se spune ca îmi oprește și cass si impozit si deduceri . Am avut pe ultimele 6 luni ... (vezi toată discuția)
Salariu in prenatal boianjicov boianjicov Buna ziua,lucrez la o firma ca secretara, din 21februarie am intrat in prenatal, banii ii primim in doua ture, 1200 lei am salariul brut, am primit avansul si ... (vezi toată discuția)