avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cum aflu informatii despre o companie la care sunt ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cum aflu informatii despre o companie la care sunt asociat

Salut,

Am avut acum multi ani o firma la care sunt asociat, dar nu administrator, cu sediul in apartamentul parintilor. De multi ani nu mai este folosita si ar trebui sa fie inactiva. Dar primaria din Sectorul 4 spune ca am de platit 580 lei pe 2018 pt taxe de salubrizare (daca nu ma insel). Problema e ca parintii nu pot plati taxele pt casa pana nu platesc suma asta. Acum un an am mai avut aceeasi problema, dar administratorul firmei a rezolvat-o. Ma asteptam sa fie inchisa si sa nu mai am aceeasi problema si anul acesta. Ce trebuie sa fac pt a afla situatia exacta a firmei si daca e inchisa sa scot din evidenta Sector 4?
Cel mai recent răspuns: culeaalex , utilizator 13:30, 10 Aprilie 2019
salut,
poti scoate de la Registrul Oficiului Comertului un certificat constatator.Te costa doar 45 de lei.
Si unde ma pot duce sa fac asta? Trebuie sa fiu administrator?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa salubrizare sector 4 FPG FPG Buna seara! Am un PFA, cu sediul in sectorul 4 (doar sediu, nu si punct de lucru). La sediul firmei nu se desfasoara nicio activitate, este doar locuinta ... (vezi toată discuția)
Posibilitate radiere unui sediu social lllaur lllaur Buna ziua, Am un apartament pe care doresc sa il vand. Am fost la taxe si impozite si am platit ce aveam de plata urmand sa cer cazierul fiscal. In momentul ... (vezi toată discuția)
Taxa salubrizare pf versus pj buna ziua, situatia este urmatoarea: ... Maria Adriana Marinescu Maria Adriana Marinescu taxa salubrizare pf versus pj Buna ziua, situatia este urmatoarea: Un srl are contract de COMODAT cu proprietarul unui apartament(in bloc) strict ptr ... (vezi toată discuția)