avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Este legal?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Este legal?

Buna ziua,
In situatia in care faci un internship de 3 luni ,la o firma privata si este neplatit, iar ei incheie cu tine un contract de voluntariat este legal?Eu nefiind studenta .
Am observat ca elibereaza si adeverinte de practica pt studenti .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:14, 10 Aprilie 2019
Societatile comerciale nu pot incheia, potrivit Legii 78/2014, contracte de voluntariat ...puteti depune o sesizare la ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract 10 zile voluntariat remunerat 94widget 94widget Detin un srl si sunt interesat ca intr-un intervat de 10 zile, sa semnez un contract de voluntariat cu cateva persoana fizice. Activitatea se va desfasura ... (vezi toată discuția)
Ce spune legea priving stagiile de internship Chriss14 Chriss14 Buna seara. Vreau, va rog frumos, sa-mi explicati in detaliu care este situatia cu internshipurile neplatite si care sunt beneficiile companiei / angajatorului ... (vezi toată discuția)
Contract practica voluntariat student danielsun23 danielsun23 Buna ziua . Am o mare dilema in legatura cu legislatia ... Am terminat dreptul , acum sunt in primul an la mecanica . Am observat ca am o pasiune in legatura ... (vezi toată discuția)