avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua - probleme la demisie cu bonurile de masă ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua - probleme la demisie cu bonurile de masă și cu salariul

Pana pe data de 28 03 2019 am lucrat la jumbo voluntari .pe 29 03 2019 am semnat demisia pt ca au mintit au promis ca imi fac contract de responsabil departament si nu sa intamplat .acum cand sa bagat bani pe card surpriza 870 de lei si bonurile mi sa spus ca nu le primesc caci este posibil sa nu isi fi dat acordul directorul de magazin .cum procedez sa imi primesc restul de salariu plus bonurile de masa multumesc

Alte discuții în legătură

Angajat vs contabilitate (plata salariului) Girleanu Luca Girleanu Luca In data de 19.03.2010 mi-am dat demisia din postul de consultant vanzari la unul dintre magazinele DEDEMAN din Bucuresti incepand cu data de ... (vezi toată discuția)
Firma refuza sa elibereze bonurile de masa restante alexandruRO153 alexandruRO153 Prietena mea a lucrat cam 9 luni la o firma unde primea salariu + bonuri de masa lunar. Acum 7-8 luni firma a spus ca nu mai poate plati bonurile de masa ... (vezi toată discuția)
Micsorare salariu ileanaB ileanaB Buna seara , Firma la care lucrez la angajare ( 2008 ) am semnat contractul individual de munca cu salariu brut de 1384.00 Ron + bonuri de masa si 21 zile ... (vezi toată discuția)