avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Poprire ANAF
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Poprire ANAF

Bună ziua. Anul trecut anaf ul a pus poprire pe contul contul soției(552Ron), cont în care se virează doar alocația copilului. Noi am achitat aceasta suma, și ni sa spus ca în 3 zile ni se va ridica poprirea de pe cont, ,ba chiar mai mult. În cont încă apărea poprirea pe 552. După 3 sau 4 săptămâni, au retras și acei bani din cont. Doresc sa știu ce putem face? Noi am achitat în total 1200 RON, dar poprirea era de doar 552 RON. Exista cumva posibilitatea de a da în judecata ANAF ul?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 19:45, 10 Aprilie 2019
Faceți contestație la executare, și cereți tot în acea acțiune întoarcerea executării silite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita dodorel62 dodorel62 Am de platit catre fosta sotie o suma de 1200 ron si aceasta mi-a facut plangere la executor si am inceput sa platesc 150ron la executor,dar acesta nu e ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu- cuantum mmiionut mmiionut buna ziua. Imi cer scuze daca s-a mai discutat acest subiect, dar eu nu l-am gasit. Problema mea suna in felul urmator:in ziua de salariu m-am prezentat ca ... (vezi toată discuția)
Poprire pe carduri mihai_40 mihai_40 acum aproximativ 2 ani am luat o amenda in valoare de 1000 de lei din care ulterior nu am reusit sa achit decit 300 de lei din totalul sumei,iar in momentul ... (vezi toată discuția)