avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Bună seara. Mama soțului meu a decedat acum 3 ani iar soțul și fratele lui nu au făcut succesiune. Soacra mea avea cota parte doar din partea mamei ei. Are certificat de moștenitor iar ea mai are 5 frați și ei au cota parte de la ambii părinți. Tatăl lor a decedat de curând iar ei vor sa vândă apartamentul. Va rog as dorii sa aflu dacă soțul și cumnatul meu trebuie sa deschidă succesiunea pe care știu ca în mod normal trebuia deschisa după decesul mamei lor. Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 22:10, 10 Aprilie 2019
Buna seara,
Trebuie dezbatuta succesiunea atat dupa soacra cat si dupa socru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire ContSters252781 ContSters252781 buna seara am doua intrebari? 1 tatal socru vrea sa ne dea loc pentu a ne construi o casa ce pasi trebuie sa urmez? 2 tatal socru are 2 copii si este la a ... (vezi toată discuția)
Succesiune alexandru_floarea64 alexandru_floarea64 Buna seara . Ma numesc Alexandru Floarea si am o intrebare pentru d-l avocat: in anul 2001 socrul meu a decedat si nu s-a deschis succesiune; in 2005 a ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am și eu o întrebare, dacă se poate... socrul ... danut1975 danut1975 Bună ziua! Am și eu o întrebare, dacă se poate... Socrul meu deține un apartament, locuință pe care a cumparat-o împreună cu soacra mea, decedata de ... (vezi toată discuția)