Va salut cu stima, ma numesc aurelian, am 38 ani, sunt epileptic de la 4 ani, grav, nu pot munci, ms simt paralizat in fiecare zi si noapte, mi-as dori din toata inima sa pot munci, dar nu ma lasa boala, am 3-4 ani abia lucrati cu chiu cu vai, si poate vreo 2 ani de somaj, as vrea sa stiu daca se poate, voi avea vreodata pensie permanenta? Cel mai mult imi e greu sa ajung la retete, pastile, doctori, expertiza, si nimeni nu ma intelege, doctora de neurologie nu ar trebui sa scrie permanent in fisa medicala? Boala asta nu se vindeca niciodata si pe zi ce trece simt ca am 90 de ani, am facut dosarul si iau pensia de boala 640, insa voi reusi vreodata sa ies pe permanent sau cand voi ramane paralizat la pat am pierdut si pensie si tratament? Va rog frumos sa imi spuneti, va multumesc, Doamne ajuta!
Refuz internare
ic68
buna ziua
imi cer scuze daca nu postez intrebarea la locul potrivit
Tatal meu este paralizat de 10 ani .In urma cu 4 ani a inceput sa prezinte necroza pe ... (vezi toată discuția)
Pensia gradul 3
Emese andy
Buna ziua.Ma numesc barabas andrea si am 38 de ani..Am primit pensia de boala gradul 3 dupa o boala:tromboza venoasa cerebrala masiva.Am 15 ani 8 luni si 2 ... (vezi toată discuția)