avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Termen prescriptie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Termen prescriptie

In urma unui accident auto, intr-o intersectie, unul dintre autoturisme, nu cel vinovat de accident, este proiectat intr-o cladire unde creaza niste dauna materiale. Vinovatul nu declara la asigurator dauna la cladire iar ulterior asiguratorul ignora cererea. Identificarea vinovatului dureaza aproape doi ani. Acum sunt aproape 2 1/2 ani de la dauna. Nu se gasesc firme care sa repare dauna la casa datorita vechimi casei, astfel incat sa exista o valoare a daunei.
A fost sugerata medierea ca solutie mai rapida.
1, Care este termenul de prescriptie in aceasta situatie?
2. Termenul de prescriptie este intrerupt de mediere sau proces?

Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 10 Aprilie 2019
ged, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 21:19, 18 Aprilie 2019
Poate cineva sa ma ajute cu un raspuns? Multumesc anticipat.
Medierea nu va ajuta cu mare lucru demarati de urgenta demersurile pt acționarea firmei în judecată,Contactați un av pt a vedea ce optiuni aveti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgentarea procedurii de stabilire a daunelor unui autotorurism snowden snowden Acum 2 saptamani am fost victima unui accident rutier din care a rezultat mai mult de 38 de parti avariate (inclusiv airbag-uri) ceea ce ar putea insemna dauna ... (vezi toată discuția)
Accident auto prunastefan prunastefan buna ziua , am fist implicat intru-un accident auto care nu a fost provocat din vina mea ( celalalt autoturism nu mi-a acordat prioritate de trecere intr-o ... (vezi toată discuția)
Dauna totala ContSters161836 ContSters161836 As vrea sa stiu si eu cum sa-mi recuperez dauna provocata de un sofer neatent in trafic. Masina mea mai micuta a fost facuta pilaf in partea din spate iar cei ... (vezi toată discuția)