avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1290 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Reinoire pasaport in Canada
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Reinoire pasaport in Canada

Buna ziua, as dori sa ma ajutati cu urmatoarea problema.M-am casatorit cu sotul meu in Toronto dar nu am inregistrat casatoria in Romania.Sotul meu este divortat si are sentinta judecatoreasac din America unde s-a pronuntat divortul .Eu am sentinta de divort pronuntata in Romania.Divortul sotului meu nu a fost intregistrat in Romania si datorita acestui fapt cei de la Consulat mi-au spus ca nu putem intregistra casatoria noastra.Acum mie imi expira Pasaportul romanesc si nu pot sa-mi fac altul deoarece nu am certificatul de casatorie din Romania.Daca legalizez la MAE certificatul de casatorie, il traduc nu e suficient pt a-mi emite Consulatul alt pasaport ? Precizez ca sunt Permanent Resident in Canada si nu m inca cetatenie canadiana.Va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 10 Aprilie 2019
Ditutza, utilizator

Alte discuții în legătură

Certificat casatorie canadian olivi olivi daca m-am casatorit in canada cu un cetatean strain si am decis sa imi schimb numele ar trebui sa vin in romania pentru a-mi schimba pasaportul? am observat ca ... (vezi toată discuția)
Certificat nastere romanesc pentru copil nascut in canada liviuss5 liviuss5 Buna ziua : atat eu cat si sotia suntem cetateni romani, copilul nostrum s-a nascut in Canada in mai 2014, am sosit in tara toti trei si la Oficiul Starii ... (vezi toată discuția)
Carte identitate permis pasaport cristianjuvete cristianjuvete Buna ziua, Am efectuat o casatorie in strainatate intre cetatean sud african si cetateanca romanca. Certificatul de casatorie (unnabriged) a fost emis de ... (vezi toată discuția)