avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Cum îmi pot recupera banii dupa ce am fost înșelat ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Cum îmi pot recupera banii dupa ce am fost înșelat în contract?

Acum o luna, m a abordat pe strada o firma de casting sa le fiu model și sa fac reclame pentru niște haine, mi sa spus ca voi câștiga bani, haine, toate bune și frumoase, am plătit prima taxa de 150 lei.. După doua săptămâni ma suna sa ne vedem iar la sediul lor. Acolo mi sa propus încă un contract unde ar trebui sa câștig mai mult. Pentru contractul asta am plătit 1200 lei. Am bonuri și ambele contracte.
Iar în dimineața asta, spre uimirea mea vad o știre . Va las link mai jos. Acolo se spune ca firma e o excrocherie.
[ link extern ] /


Cum as putea să-mi recuperez bani?
Sau ce ma sfătuiti sa fac?
Ultima modificare: Joi, 11 Aprilie 2019
ApetreiAlex21, utilizator
Cel mai recent răspuns: gabrielush , utilizator 23:42, 20 Martie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunteti o nouă victimă a acestui mod de operare,din pacate vina va apartine și dvs.Au fost reportaje la stiri pe această temă,zeci de articole în presa și cu toate astea inca mai sunt păcăliți.Sunteti precum cei tepuiti în anii 90 de smenari în fața caselor de schimb valutar,era de notorietate ca sunt tepe dar oamenii erau păcăliți în continuare.Mai mult ca sigur nu o sa recuperați nimic,contractele sunt facute în asa fel încât să pară că firma și a îndeplinit obligațiile fata de client.Puteti incerca o plângere pt înșelăciune la poliție cu sanse infime doar sa i sicanati putin.
Ultima modificare: Joi, 11 Aprilie 2019
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Si eu am platit 200 RONI zilele trecute pentru promisiunea ca o sa particip ca spectator la iUmor si Romanii au talent, emisiuni de genul. Fiind plecat din Romania in ultimii 10 ani, nu am stiut ce fenomenul asta si nici nu ma asteptam ca o firma care are spatiu inchiriat intr-un loc central sa se preteze la asemenea gainarii.

Nu exista o lege care protejeaza consumatorul? De ex, daca a doua zi ma razgandesc, pot sa imi iau banii inapoi. In multe tari este asa. Problema e ca n-am platit cu cardul si nu pot contacta nicio banca. Plata a fost cash si mi-au dat si bon fiscal, crescandu-mi increderea in ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselatorie agentie de modelling Cristi997 Cristi997 Buna ziua, In data de 17 noiembrie 2017 am fost abordat in zone AFI Cotroceni de o firma de recrutari de modelling numita Office Media International. Nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am fost abordat pe strada de un reprezentant al unei ... gabrielush gabrielush Buna ziua, Am fost abordat pe strada de un reprezentant al unei agentii de publicitate care mi-au promis ca pot fi spectator la iUmor, Romanii au talent si ... (vezi toată discuția)
Teapa modeling stefan222 stefan222 Salut.O sa scriu cat mai succint si elocvent. AM fost abordat pe strada la Unirii in fata la Cocor de un domn,cu un pliant care facea reclama la modeling ... (vezi toată discuția)