avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu medical!!!!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu medical!!!!

Buna ziua. In luna martie am avut CM pe o perioada de 7 zile in care am fost 4 zile pontata cu CM. Mi-au fost taiate 36 de h, eate posibil?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:07, 11 Aprilie 2019
Care este exacta a concediului medical ?
La perioada faceti referire sau?
Data ... de la data de .... pana la data de ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am si eu o intrebare legata de zilele de concediu ... SomleaF SomleaF Buna ziua, am si eu o intrebare legata de zilele de concediu medical (carantinare 7 zile), cum sunt pontate la munca? Am fost in carantina 7 zile, mai exact de ... (vezi toată discuția)
concediul medical razvan.razvan razvan.razvan Buna ziua, Am o intrebare referitor la pontarea concediului medical. Spre exemplu luam o luna in care sunt 21 zile lucratoare deci 168 ore. Daca concediu ... (vezi toată discuția)
O salariata care a nascut la 7 luni nu a primit certificat medical anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema : o salariata care a nascut la 7 luni pe 21 martie, NU era in timpul concediulului de sarcina si ... (vezi toată discuția)