avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Carti de identitate, acte de stare ... Procuri
Discuție deschisă în Carti de identitate, acte de stare civila, pasapoarte, vize

Procuri

Bunaziua, eu locuesc in Italia si sunt divortata, fostul sot vrea sa mearga ci copii in romania, pt a le face pasapoartele pot sa fac procura si la un notar italian si sa O legalizez in prefectura fara a mai merge in consulat? Este adevarat ca copii ar putea calatori si cu buletinele italiene valabile pt espatrio? Multumesc mult.

Alte discuții în legătură

Va rog ajutati-ma! acord calatorie minor carmenvioleta80 carmenvioleta80 Buna ziua !numele meu este Carmen si va scriu din Italia.Am o fetita de 15 ani care mi-a fost data in custodie in urma divortului si sta cu mine in Italia.Ii ... (vezi toată discuția)
Pasapoarte pentru copii minori IORDAN ELENA IORDAN ELENA buna ziua, va rog sa imi spuneti cum este cel mai bine si repede sa procedez pentru a face pasapoarte copiilor mei de 12 ani si 6 luni, respectiv 9 ani in ... (vezi toată discuția)
E valabila procura italiana fara apostila? motoc18 motoc18 prietenul meu este plecat in italia si ma lasat sa_i vand masina (vezi toată discuția)