avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contract enel - teapa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contract enel - teapa

Salut ,ieri am facut un contract cu enel ( a fost facut pentru ca am fost mințit în legătură cu numele firmei , mi s-a spus ca enel produce si electrica distribuie ). Eu am contract cu electrica si vreau sa raman la ei ,însă am semnat contractul ala cu enel . Însă dupa, am fost si m-am intalnit cu cel ce a făcut contractul si mi-a dat contractul inapoi . Poate sa mai înregistreze cumva contractul? Poate sa ma mute la enel daca contractul in original e la mine Si scrie mare "ANULAT " pe el ?
Va multumesc !
Imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie si rog un moderator sa mute topicul
Cel mai recent răspuns: AnNemic64 , utilizator 22:06, 11 Aprilie 2019
Bună ziua,

Contractul în original e la dvs? Sau ambele exemplare? Dacă aveți ambele (toate) exemplare și toate sunt anulate nu veți avea probleme, dacă aveți doar exemplarul dvs atunci rămâne valabil ce ați semnat.

Succes,

Dana Fatol a scris:

Bună ziua,

Contractul în original e la dvs? Sau ambele exemplare? Dacă aveți ambele (toate) exemplare și toate sunt anulate nu veți avea probleme, dacă aveți doar exemplarul dvs atunci rămâne valabil ce ați semnat.

Succes,

Buna ziua , am exemplarul meu (2 foi ) si exemplarul pe care l-a avut el , cel cu anexe și toate semnăturile mele
Si ambele exemplare sunt in original si doar pe acestea le-ati semnat, da?
Daca da... nu pot face ceva in baza unei copy...si daca fac... o puteti anula in instanta ( daca nu se rezolva cu eventualele plangeri pe la autoritatii)
Multumesc frumos pentru răspunsuri. E posibil sa fi semnat un vecin si pentru gaz , dar nu mai stie sigur. Dacă A semnat pentru gaz nu trebuie sa aiba si el un exemplar ? Ca stiu ca orice contract se semnează, ambele părți trebuie sa aiba o parte din el .
Adică dacă a semnat si pentru gaz ( pe lângă curent) , nu trebuie să aibe si alte foi ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional contractului de munca alonso_first_one alonso_first_one Actul aditional se semneaza in 2 exemplare pentru ambele parti.Care sunt aceste parti?ITM si angajator sau angajator si angajat,angajatului i se doar o copie ... (vezi toată discuția)
Bună seara!!!!am aflat ca sunt client enel pt gaze naturale..contractul ... Paras1 Paras1 Bună seara!!!!Am aflat ca sunt client Enel pt gaze naturale..contractul fiind falsificat...nu am semnat nimic...am cerut originalul de la ei și spun ca nu au ... (vezi toată discuția)
Chitantier - tipizat sau nu? ContSters156394 ContSters156394 Va salut. Am auzit recent o chestie care m-a uimit si am vrut sa intreb pe cineva in cunostinta de cauza, ca sa lamuresc. Este adevarat ca un chitantier poate ... (vezi toată discuția)