Salut ,ieri am facut un contract cu enel ( a fost facut pentru ca am fost mințit în legătură cu numele firmei , mi s-a spus ca enel produce si electrica distribuie ). Eu am contract cu electrica si vreau sa raman la ei ,însă am semnat contractul ala cu enel . Însă dupa, am fost si m-am intalnit cu cel ce a făcut contractul si mi-a dat contractul inapoi . Poate sa mai înregistreze cumva contractul? Poate sa ma mute la enel daca contractul in original e la mine Si scrie mare "ANULAT " pe el ?
Va multumesc !
Imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie si rog un moderator sa mute topicul
Contractul în original e la dvs? Sau ambele exemplare? Dacă aveți ambele (toate) exemplare și toate sunt anulate nu veți avea probleme, dacă aveți doar exemplarul dvs atunci rămâne valabil ce ați semnat.
Contractul în original e la dvs? Sau ambele exemplare? Dacă aveți ambele (toate) exemplare și toate sunt anulate nu veți avea probleme, dacă aveți doar exemplarul dvs atunci rămâne valabil ce ați semnat.
Succes,
Buna ziua , am exemplarul meu (2 foi ) si exemplarul pe care l-a avut el , cel cu anexe și toate semnăturile mele
Si ambele exemplare sunt in original si doar pe acestea le-ati semnat, da?
Daca da... nu pot face ceva in baza unei copy...si daca fac... o puteti anula in instanta ( daca nu se rezolva cu eventualele plangeri pe la autoritatii)
Multumesc frumos pentru răspunsuri. E posibil sa fi semnat un vecin si pentru gaz , dar nu mai stie sigur. Dacă A semnat pentru gaz nu trebuie sa aiba si el un exemplar ? Ca stiu ca orice contract se semnează, ambele părți trebuie sa aiba o parte din el .
Adică dacă a semnat si pentru gaz ( pe lângă curent) , nu trebuie să aibe si alte foi ?