avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori am 2 cupoane (actiuni?) la PECO. Ce fac cu ele?
Discuție deschisă în Bursa de valori

am 2 cupoane (actiuni?) la PECO. Ce fac cu ele?

Am 2 cupoane (actiuni?) la PECO. Ce mai pot face cu ele?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 08:51, 28 Noiembrie 2009
Ca sa nu mai deschid inca un topic pe un subiect asemanator...
Am la fostul FPP 2 Moldova actualemente SIF Moldova.
Pina acum 10 ani primeam niste dividente de la o societate din Bacau.
Dupa aceea mi-am schimbat orasul de domiciliu si nu mai stiu nimic de actiunile respective.
Exista vreun organism la care sa ma interesez?
Multumesc!
Si totusi nimeni nu ne poate indruma intr-o directie?:(
Puteo merge la orice societate de servicii de investitii financiare (broker) si expuneti-le problema iar ei va vor sfatui.
Peco nu mai exista ca societate, a fost inclusa ulterior in Petrom, insa chiar si in situatia aceasta aveti dreptul de a valorifica cupoanele respective in actiuni. Apoi faceti ce vreti cu ele. Exista posibilitatea si de a vinde cupoanele direct catre broker.

O alta varianta ar fi sa mergeti direct la sediul societatilor in cauza, unde se poate face rascumpararea acestor cupoane. Ar fi bine sa sunati in prealabil; la un simplu search pe google veti gasi adresele si telefoanele care va intereseaza.
Mergeti la Depozitarul Central (langa Muzeul Militar) si acolo luati un extras de cont. Apoi la orice societate de brokeraj (gasiti broker si la Depozitarul Central - eu asa stiam) le puteti vinde.
Tot acolo aflati si relatii despre societatile la care primiti dividente, unde si cum le puteti obtine.
Extrasul de cont, precum si vanzarea actiunilor se fac contra-cost.
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Noiembrie 2009
elga50, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de acționar peco Ivan camelia 12 Ivan camelia 12 Bună ziua. Am un certificat de acționar Peco Timiș. Cum se poate valorifica? Sau cum se procedează firma fiind preluata de OMV Petrom? Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Certificat de actionar obtinut in 1996, ce pot face cu el? lumyclau lumyclau Buna ziua. As vrea sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema- Certificatul de actionar obtinut in 1996 ce se mai poate face cu el? Eu am un Certificat la ... (vezi toată discuția)
Cum vind actiuni petrom fanamarius fanamarius buna ziua detin 72 actiuni la SC PECO BAIA MARE cum le vand si unde? (vezi toată discuția)