avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori cum vind actiuni petrom
Discuție deschisă în Bursa de valori

cum vind actiuni petrom

buna ziua detin 72 actiuni la SC PECO BAIA MARE cum le vand si unde?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Zagrean , Avocat 00:26, 6 Februarie 2011
Daca ati avut actiuni la PECO Baia Mare, atunci acum aveti actiuni OMV Petrom, reteaua Peco fiind absorbita de Petrom in urma cu mai multi ani. Pentru a afla cate actiuni aveti luati legatura cu institutia numita Depozitarul Central (date de contact pe www.depozitarulcentral.ro), si solicitati un document numit Extras de Cont (Depozitarul pastreaza registrul actionarilor Petrom). Acest document va arata cate actiuni detineti in prezent, in urma conversiei lor in actiuni Petrom.
Dupa ce aflati cate actiuni detineti in prezent la Petrom, pretul de vanzare a lor il puteti afla zilnic,deoarece aceste actiuni se tranzactioneaza pe BVB sub simbolul SNP.
Daca doriti sa le vindeti, va puteti adresa unei societai de brokeraj din orasul dvs; va prezentati cu actiunile detinute si contra unui comision(ce il veti stabili de comun acord), puteti sa vi le vindeti pe bursa imediat.
Tratati cu atentie valoarea comisionului solicitat de societatea de brokeraj. De obicei, nu poate fi mai mare de 1-2% din valoarea totala a actiunilor.Daca nu va convine comisionul,apelati si la o alta societate de brokeraj. In Romania, exista 64 de societati de brokeraj;aveti de unde alege.
Succes

.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiuni sc.peco sa julius jr julius jr Mama prietenului meu a mostenit de la tatal sau 90 de actiuni la fosta Sc.PECO.SA. Batrinul a decedat in 1996 dar mostenirea au dezbatut-o in 2008,datorita ... (vezi toată discuția)
Pot vinde actiunile? Videodek Videodek DETIN 2 CERTIFICATE DE ACTIONAR LA PETROM OMV SI AS VREA SA LE VAND SI NU STIU CUM SE PROCEDEAZA SI CE VALOARE AU. (vezi toată discuția)
Certificat de actionar peco bacau sa paicums paicums Stie cineva ce s-a intamplat cu actiunile la PECO BACAU SA. Am un certificat de actionar emis in 1996. multumesc anticipat (vezi toată discuția)