avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori Certificat de actionar PECO BACAU SA
Discuție deschisă în Bursa de valori

Certificat de actionar PECO BACAU SA

Stie cineva ce s-a intamplat cu actiunile la PECO BACAU SA. Am un certificat de actionar emis in 1996.
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 15:37, 28 Ianuarie 2015
Detinatorii de actiuni la fostele PECO, sunt acum actionari ai companiei OMV Petrom S.A.. Trebuie să preschimbati Certificatul de Acţionar primit în cadrul Programului de Privatizare în Masă si luati legatura cu cei de la depozitarul central. Date de contact sunt disponibile pe site-ul www.depozitarulcentral.ro.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de actionar al soțului meu, la peco brasov LenNic LenNic Bună ziua! Am un certificat de actionar al soțului meu, la \"Peco Brasov\". Sotul meu a decedat în urma cu câțiva ani, iar la vremea respectivă stiind ... (vezi toată discuția)
Cum vind actiuni petrom fanamarius fanamarius buna ziua detin 72 actiuni la SC PECO BAIA MARE cum le vand si unde? (vezi toată discuția)
Actiuni sc.peco sa julius jr julius jr Mama prietenului meu a mostenit de la tatal sau 90 de actiuni la fosta Sc.PECO.SA. Batrinul a decedat in 1996 dar mostenirea au dezbatut-o in 2008,datorita ... (vezi toată discuția)