avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 238 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori Pot vinde actiunile?
Discuție deschisă în Bursa de valori

Pot vinde actiunile?

DETIN 2 CERTIFICATE DE ACTIONAR LA PETROM OMV SI AS VREA SA LE VAND SI NU STIU CUM SE PROCEDEAZA SI CE VALOARE AU.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 18:06, 16 Martie 2010
Actiunile se vand numai prin bursa.

Luati legatura cu o societate de brockeraj, le gasiti site-urile si deci si datele de contact pe internet.
Contactati-i si ei va vor indruma astfel incat sa ajungeti sa le si vindeti.
Pretul de azi al unei actiuni SNP (acesta este simbolul emitentului Petrom OMV) este de 0,3160 lei.
Comisionul brokerului poate ajunge la 1.5% din tranzactie.
Daca nu aveti nevoie urgenta de bani le puteti pastra. In ultimul an valoarea acestei actiuni a crescut cu 110%, iar de la inceputul anului cu 25%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum vind actiuni petrom fanamarius fanamarius buna ziua detin 72 actiuni la SC PECO BAIA MARE cum le vand si unde? (vezi toată discuția)
Certificat de acționar peco Ivan camelia 12 Ivan camelia 12 Bună ziua. Am un certificat de acționar Peco Timiș. Cum se poate valorifica? Sau cum se procedează firma fiind preluata de OMV Petrom? Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Certificate de actionar EugeniaAnghel EugeniaAnghel Cum pot sa vand doua certificate de actionar cu numarul total de 150 actiuni? Certificatele au fost eliberate de S.C. PECO Tulcea .Va rog sa-mi spuneti daca ... (vezi toată discuția)