avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 363 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Scurire de impozit
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Scurire de impozit

Buna ziua,am si eu o intrebare.. Anul trecut am pus termopane in toata casa, am cheltuit in jur de 3000 de euro. Am auzit ca pot fi scutita,timp de 7 ani de la impozitul pe casa..... Daca este adevarat,imi puteti spune ce acte sunt necesare ? Va multumesc, o zi buna.
Ultima modificare: Joi, 11 Aprilie 2019
andra1299, utilizator
Cel mai recent răspuns: andra1299 , utilizator 17:16, 12 Aprilie 2019
Este vorba despre imbunatatire la casa sau la apartament in imobil de locuit in comun?

Da,este imbunatatire
ynocentta a scris:

Este vorba despre imbunatatire la casa sau la apartament in imobil de locuit in comun?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concubinaj peste 10 ani - partaj florinvsc florinvsc Buna ziua. Am locuit impreuna cu o femeie 13 ani, primii doi ani in casa mamei mele iar urmatorii in casa persoanei cu care am trait in concubinaj. ... (vezi toată discuția)
Probleme vanzare apartament FLORINA1979 FLORINA1979 Buna ziua , suntem 5 frati , 1 apartament , am facut succesiunea pentru el unde s-au stabilit 20% din apartament cu certificat de mostenitor, cadastru , ... (vezi toată discuția)
Partaj imobil cu îmbunătățiri făcute doar de unul dintre soți. se poate cere cotă mai mare de 50% cu acest motiv? cuziamusia cuziamusia Sot si sotie suntem coproprietari in devalmasie a unui imobil valorat in 20000€. Chiar cand l-am cumparat ne-am despartit in fapt deci eu niciodata nu am ... (vezi toată discuția)