avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Liceu
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Liceu

Am o intrebare legata de liceu,in legatura cu o profesoara carr ne-a filmat in timpul orei,fara acordul nostru,si ne-a amenintat ca arata filmarea directoarei,are dreptul de a face asta?
Cel mai recent răspuns: Boeriu Catalin , Consultant asigurari 10:16, 8 Mai 2019
In Regulamentul de ordine interioara al liceului ar trebui sa se regaseasca mentiuni legate de filmare/ inregistrare activitati in timpul orelor de curs, dar si sa fie nominalizate "activitati" ale elevilor care sunt interzise sau care sunt permise doar cu acordul profesorului.
Daca faceti o analiza a celor scrise de mine si a celor mentionate in ROI al liceului veti gasi cu siguranta raspuns la intrebarea pe care ati postat-o.
Sa intelegem ca nu doriti ca directoarea sa vada continutul filmarii, contine abateri de la regulamentul de ordine interna pe care ar fi trebuit sa-l cunoasteti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanctiune disciplinara mariacapraru mariacapraru Astazi, 7.05.2014 am primit o decizie prin care mi se comunica faptul ca am fost sanctionata cu avertisment scris pentru ca am spus elevilor sa inregistreze un ... (vezi toată discuția)
Abuz din partea directiunii ContSters331765 ContSters331765 Buna, sunt elev în clasa a XII-a la un liceu din nordul țării, în care legile, regulamentele și deciziile se aplică în defavoarea elevilor, și în care ... (vezi toată discuția)
Reclamatie impotriva directoarei unui liceu din bucuresti DianaPetre DianaPetre Buna ziua!Sunt eleva unui liceu din Bucuresti,clasa a xi-a,iar de ceva timp,directoarea,care de altfel este si pensionara,avand contractul prelungit in ideea ... (vezi toată discuția)