avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Scutiri de taxe sau impozite pentru mama cu copil cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Scutiri de taxe sau impozite pentru mama cu copil cu handicap -leucemie

O mama cu un copil bolnav de leucemie incadrat la handicap - beneficiaza de vreo scutire de taxe sau impozite in legatura cu angajatorul la care este incadrata cu contract de munca permanent??
Ultima modificare: Vineri, 12 Aprilie 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Info donatie iualy07 iualy07 Buna seara ,am un copil minor incadrat cu gradul de handicap grav (leucemie) si as dori sa ii donez autoturismul,pentru a beneficia de reducerea la impozit ... (vezi toată discuția)
Angajat cu grad de handicap accentuat permanent maryandra maryandra Buna ziua, As dori sa stiu daca o persoana cu cod handicap 2 grad de handicap accentuat permanent poate fi angajata cu norma intreaga, in conditii normale de ... (vezi toată discuția)
Cred ca angajatorul nu imi plateste impozitul iar salariul meu a devenit mai mare nejustificat italydude italydude Am observat de cateva luni in fluturasul de salariu faptul ca la categoria \"Impozit\" am 0 lei trecuti, desi la ceilalti colegi nu este asta situatia. De ... (vezi toată discuția)