avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cred ca angajatorul nu imi plateste impozitul iar ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cred ca angajatorul nu imi plateste impozitul iar salariul meu a devenit mai mare nejustificat

Am observat de cateva luni in fluturasul de salariu faptul ca la categoria "Impozit" am 0 lei trecuti, desi la ceilalti colegi nu este asta situatia.

De asemenea, salariul meu a inceput brusc sa fie mai mare desi nu am primit bonusuri sau lucrat ture suplimentare.

Daca angajatorul meu nu imi mai plateste brusc impozitul, cine este vinovat si cum trebuie actionat? Pot sa ma trezesc eu cu ANAF peste mine?

De mentionat ca sunt angajat cu contract de munca normal intreaga.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: italydude , utilizator 16:05, 12 Iulie 2022
Ce funcție aveti? Sunteți încadrat în grad de handicap grav sau accentuat?
Lucrez in securitate cibernetica. Functia mea nu beneficiaza de nici o scutire de taxe sau impozite. Nu sunt incadrat in nici una din categoriile mentionate.
Lucrez in securitate cibernetica. Functia mea nu beneficiaza de nici o scutire de taxe sau impozite. Nu sunt incadrat in nici una din categoriile mentionate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire de impozit cili1959 cili1959 Buna ziua . Am o rugaminte la dumneavoastra Persoana salariata care este incadrata in grad de handicap accentuat beneficiaza de scutire de impozit ? In Legea ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit pe salar marina31 marina31 Buna ziua, Sunt persoana cu handicap gr II cod boala g80, g83 Certificatul este permanent si nerevizuibil Am prezentat certificatul angajatorului, pentru ... (vezi toată discuția)
Care este data de la care se aplica? raisa-gabriela raisa-gabriela O persoana beneficiaza de un certificat de incadrare in grad de handicap accentuat din data de 08.03.2021. Care este data de la care se aplica sporul de 15 % ... (vezi toată discuția)