avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... scutire de impozit
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

scutire de impozit

Buna ziua . Am o rugaminte la dumneavoastra Persoana salariata care este incadrata in grad de handicap accentuat beneficiaza de scutire de impozit ? In Legea 448/2008 , versiunea actualizata la 01.01.2010 articolul 26 lit (a) este abrogat .A mai aparut ceva in domeniu legislativ intre timp care stipuleaza ca persoanele cu handicap grav si accentuat beneficiaza de scutire impozit ?Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: titiana , utilizator 14:43, 27 Iunie 2010
Articolul invocat este in vigoare si se beneficiaza de scutire de impozit
In acest sens eu am facut o adresa la ANAF iar raspunsul este ca persoanele cu handicap sunt scutite de la plata impozitului, la functia de baza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe salarii persoane cu handicap Iohana27 Iohana27 Buna ziua, Stie cineva daca s-a modificat legea prin care persoanele cu handicap erau scutite de impozit pe salariu? Daca da, ma puteti ajuta si cu o ... (vezi toată discuția)
Legea nr. 193/2015 babanovac babanovac Buna seara tuturor! Sunt persoana cu handicap accentuat, posesor de autoturism (ma transporta altcineva) si Legea 193/2015, mi-e foarte clar ca ma scuteste ... (vezi toată discuția)
Scutit sau nu de impozit puideurs puideurs Conf.Codului Fiscal, o persoana cu handicap grav sau accentuat beneficia de scutire de impozit pentru veniturile din salarii. Conf. unei legi( fantoma ) ... (vezi toată discuția)