avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire

Bună seara.Sotia a primit astăzi un email de la angajator in care i se aduce la cunoștință că i se va pune poprire pe venit începând cu 15.05.2019,pentru un credit neplatit.Incepând cu luna iulie ea va intra în concendiu prenatal.As dori sa stiu daca poprirea i se va pune si pe banii cuveniti concediului prenatal?Va multumesc.Poprirea a fost trimisă la firma de către un executor judecătoresc

Alte discuții în legătură

Poprire pe concediul prenatal si postnatal ioana71 ioana71 Buna ziua, am si eu o intrebare la care as dori cat mai repede un raspuns. In maximum 2 sapt mi se va pune poprire pe salariu. Eu sunt gravida in 3 luni urmand ... (vezi toată discuția)
Poprire pe cont bancar in prenatal andreacociuban andreacociuban Buna ziua! Din 15.05.2014 sunt in concediu prenatal. In 12.05.2014 am primit (si eu, si firma la care lucrez)o instiintare de la executor ca sa se faca ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru credit neplatit rocksefa rocksefa Buna ziua. Sotul meu a primit o instiintare de la judecatorie ca i se va face executare silita. A luat un credit de la o banca pe care sa platit o perioada si ... (vezi toată discuția)