avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ma cauta politia de 5 ani
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Ma cauta politia de 5 ani

Buna ziua,cum pot afla De ce ma cauta politia acasa,spun mereu ca e cu armata....atat...legal cum pot afla din 2009 sant plecat in strainatate...multumesc.
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 01:48, 15 Aprilie 2019
Aveti dreptul de a merge avocatul dvs. de a se interesa despre ce este vorba ca sa nu fiti obligat sa mergeti personal.
Si cum as putea da dreptu la un avocat sa se intereseze in numele meu....trebuie sa verifice si DACA ceva international am ....nu numai in tara ...
Exista posibilitatea ca avocatul sa fie imputernicit ca sa se ocupe de caz.

Cat priveste abilitatea lui de a sti sa se descurce mai bine decat organele in drept ca sa afle ceea ce vreti, tine de inspiratia alegerii dvs.

Si ce trebuie sa fac ca sa va dau dreptu de a face verificari,EU sant in strainatate....
Buna seara. Scuzati-ma dar daca sunteti acolo nu inseamna ca nu exista notar, consulat, etc. Se face procura ca oriunde in alta parte, o trimiteti, etc.

Alte discuții în legătură

Procura data unui avocat Pilu Pilu Buna. As avea si eu o intrebare daca poate sa ma lamureasca cineva. Conform art. 68 din Codul de procedura civila, Procura pentru exerciţiul dreptului de ... (vezi toată discuția)
Am resedinta in strainatate. legalizare imputernicire la succesiune. bellman bellman Am resedinta in strainatate. In Romania la succesiunea dupa tatal meu vreau sa o imputernicesc pe mama mea sa ma reprezinte. Datorita unui accident nu ma pot ... (vezi toată discuția)
Divort la distanta este posibil ? eu am domiciliu de 5 ani in ... GabrielCodreanu91 GabrielCodreanu91 Divort la distanta Este posibil ? Eu am domiciliu de 5 ani in uk, sotia in Romania. Suntem amandoi de acord sa terminam casatoria. Se poate face fara ca eu ... (vezi toată discuția)