avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Deschidere proces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Deschidere proces

Buna seara!
Am o matusa nedeplasabila, care doreste sa dea in judecata o ruda , pot sa merg eu sa i depun actele sau sa le trimita prin posta la tribunal?
Astept raspuns daca se poate, si daca se poate ce acte trebui pentru a deschide acest proces, nu isi permite un avocat, este vorba de o mostenire care nu se afla in bucuresti. Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Edytzul , utilizator 00:18, 12 Aprilie 2019
SE POT TRIMITE PRIN POSTA RECOMANDAT CU CONFIRMARE DE PRIMIRE ACTELE daca nu aveti procura.
Ultima modificare: Joi, 11 Aprilie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Imi puteti da emailul dumneavoastra va rog sa va explic si vedem ce posibilitati avem.
V-am trimis un mesaj.
Modelul de formular care il va completa l-am gasit pe internet in forme diferite, ma puteti ajuta cu un model de cerere si daca mai trebui si alte detalii? Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere inscriere la masa credala CTEO22 CTEO22 Buna ziua, Puteti sa-mi spuneti, va rog, pentru inscrierea la masa credala este nevoie de avocat sau se poate si fara? Mentionez ca am gasit formularul ... (vezi toată discuția)
Procura? este valabila daca o trimit pe mail? miki3 miki3 Am facut o procura in strainatate pe care am trimis-o prin posta; am trimis-o recomandat din 17 dec dar n-a ajuns nici pana acum. Ce fac ca am nevoie de ea in ... (vezi toată discuția)
Actiune trimisa prin fax - se ia in calcul ora trimiterii ? sau ora primirii faxului ? oanaportar oanaportar Buna dimineata ! O actiune a fost trimisa prin fax. Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns: - se ia in calcul ora trimiterii ? sau ora primirii ... (vezi toată discuția)