avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intre cei vii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intre cei vii

mama bolnava dementa si fara buletin a fost dusa la notar prin care au facut o conventie unde renunta la acei bani si au facut intelegere de folosirea aleei de acces fiind valabila intre cei vii
in caz de instrainare prin acte intre cei vii cel care pastreaza proprietatea urmeaza sa negocieze cu noul proprietar
Ce inseamna intr cei vii?
sa inteleg ca atunci cand se va vinde imobilu o sa avem probleme?
Cel mai recent răspuns: Corina89 , utilizator 18:19, 12 Aprilie 2019
Care bani? Care alee?
Fiți mai explicita.
Buna ziua. Nu am inteles nimic, dar daca are dementa si exista acte medicale in acest sens..poate semna si ca este Tutankamon, pentru ca nu conteaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Batrana inselata carmen2017 carmen2017 Batrana a castigat un proces urmand sa primesca banii prin executor Cel ce a pierdut nu a dat nici un ban in schimb a luat batrana a dus o la notar fara a ... (vezi toată discuția)
Conventie intre cei vii carmen2017 carmen2017 Mama bolnava dementa a castigat un proces in care se cerea niste bani pt a trece prin curtea ei o persoana care a cumparat o casa dar fara loc deloc Acea ... (vezi toată discuția)
Conventie la notar carmen2017 carmen2017 Batrana a castigat un proces urmand sa primesca banii prin executor Cel ce a pierdut nu a dat nici un ban in schimb a luat batrana a dus o la notar fara a ... (vezi toată discuția)