avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum se pot recunoaste studiile superioare in cadrul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum se pot recunoaste studiile superioare in cadrul unei institutii in care activez pe o functie cu studii medii?

Buna ziua,
As avea nevoie de o indrumare, sunt angajata pe functia de referent, care nu necesita studii superioare, insa inainte de a ma angaja am sustinut examenul de licenta, iar diploma s-a eliberat la un an dupa angajare.
As dori sa stiu daca pot promova cumva pe un post vacant cu studii superioare din cadrul institutiei, sau daca postul de referent se poate transforma in Inspector de specialitate.
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:23, 15 Aprilie 2019
Sunteti personal contractual sau functionar public ?
Personal contractual
Detalii gasiti in Titlul II Promovarea în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publicedin Regulamentul-Cadru din 23 martie 2011 privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare studii superioare raisa-gabriela raisa-gabriela Avem o persoana angajata ca referent la compartimentul administrativ cu atributii de magaziner, a terminat facultatea si acum doreste promovarea pe studii ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, cum se poate transforma un post vacant, referent ... Florentina.I Florentina.I Bună ziua, Cum se poate transforma un post vacant, referent studii medii IA, ( personal constractual pe perioadă nedeterminată, instituție publică), în ... (vezi toată discuția)
Modificarea incadrarii functiei MaryK MaryK Buna seara! Imi desfasor activitatea intr-un serviciu de resurse umane si in urma cu x ani, am obtinut licenta in stiinte economice. La vremea respectiva ... (vezi toată discuția)