avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Recalcularea pensiei de urmaș
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Recalcularea pensiei de urmaș

Tatăl meu a lucrat Gr 1 de muncă 30 de ani ,in anul 1982 a ieșit la pensie iar în anul 1986 a decedat,aș dori să știu dacă mamei mele i recalculează pensia de urmaș după tată cu Gr 1 de muncă și când Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Purtan Dorina , utilizator 17:46, 12 Aprilie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In ce domeniu si unitate a realiat stagiul de grupa I ?
A lucrat că și electrician subteran până în 1965 apoi mașinist locomotiva subteran până în anul 1982
A lucrat la Băița Bihor că și electrician subteran și mașinist locomotiva la tot Băița Bihor sector Avram Iancu.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din datele postate ar rezulta ca trebuie sa intre in recalculare.
Ce nu este clar pentru mine:
Nu am control, nu stiu ce evolutii a avut punctajul mediu anual al pensiei de urmas de-a lungul timpului.
Nu stiu ce recalculari au avut loc de-a lungul timpului la pensia de urmas.
Mulțumesc mult pentru răspuns .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie Ana Ungurasu Ana Ungurasu Pensia de urmaș de ce nu sa recalculat (vezi toată discuția)
Recalculare pensie Dimi Martha Dimi Martha Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti daca am vreo sansa sa-mi fie recalculata pensia la cerere deoarece suspicionez ca s-a gresit ceva la calcul. ... (vezi toată discuția)
Am dreptul la recalcularea pensiei? brezan brezan Soacra mea are 89 de ani si are pensie de urmas dupa sot. Acesta a lucrat incepand din anul 1934 intr-o uzina electrica,ca ucenic, ajutor mecanic intretinere, ... (vezi toată discuția)