avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plata cass la venitul din dobanda
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plata cass la venitul din dobanda

Daca am un depozit bancar de 2000 lei cu o dobanda incasata incont de 5 lei pe an, automat trebuie sa platesc din nou cass la salariul minim??? Banii sunt incasati din salarii cu ani in urma deci s-a platit deja cass pentru acesti 2000 lei, adica au ramas 2000 dupa plata cass si alte contributii. in prezent sunt persoana fara venituri.
Ultima modificare: Vineri, 12 Aprilie 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Buna ziua, cass/cas va rog sa ma ajutati cu un raspus si spuneti-mi ... Talla Talla Buna ziua, CASS/CAS Va rog sa ma ajutati cu un raspus si spuneti-mi care este procedura. Referitor la plata CASS pentru 2023. 1. Daca nu ridic ... (vezi toată discuția)
Cass dobanzi bancare EduardPopa EduardPopa Spuneti-mi, va rog, daca stie cineva, daca sotia (cu venit doar din dobanzi bancare) unei persoane care are venituri din salarii trebuie sa plateasca cass pe ... (vezi toată discuția)
Plata cass dobanzi bancare M-A-N M-A-N Un pensionar, cu o pensie mai mica de 740 de lei si care are un depozit bancar trebuie sa plateasca cass la dobanzile bancare? Cum se calculeaza contributia ... (vezi toată discuția)