avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Civil-plata efectuată către recuperator in perioada ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Civil-plata efectuată către recuperator in perioada de 30 de zile-întâmpinare

Buna ziua,

Am rugămintea sa ma ajutați cu niste informații,va rog:

1. Daca in perioada de 30 de zile de asteptare a întâmpinării la judecătorie am efectuat plata datoriei către recuperator(înscrisă in adresa de la judecătorie, este considerată acceptata sau nu?

2. Daca nu am comunicat întâmpinarea(inca) la judecătorie,dar o voi face anexând dovada platii,exista posibilitatea refuzului ei ca proba la dosar(din acelasi considerent,este tardiva)?

3.in acest caz,descris de mine,exista posibilitatea sa mi se impute de către instanța cheltuieli de judecată si dobânzile solicitate de recuperator?

Mentionez ca plata s-a efectuat in contul recuperatorului, dar nu am primit o confirmare, si asta desi am sunat de multe ori la numerele lor, nu raspunde nimeni (“plângere” a mai multor persoane la adresa Intrum găsită si pe google);
desi am trimis dovada platii la cele 2 adrese de email (nefuncționale,am primit o eroare cu privire la adrese, si nu au fost scrise gresit);
si desi le-am trimis si prin fax aceasta dovada.

Am rugămintea sa ma ajutati cu niste răspunsuri daca este posibil.

Va Multumesc Mult!

Sanatate,toate bune!
Doina
Ultima modificare: Vineri, 12 Aprilie 2019
anirodacilis, utilizator

Alte discuții în legătură

Intampinare la chemarea in judecata (strainatate) anamaria46 anamaria46 Buna ziua, Zilele trecute am primit o comunicare adresa prin care sunt chemata in judecata la Judecatoria Tecuci. Precizez ca locuiesc in afara tarii, iar ... (vezi toată discuția)
Neintelegere cu o firma din strainatate gabryel82 gabryel82 n luna mai 2010 am primit prin posta un formular (nesolicitat, in limba engleza) cu un cupon pentru a trece datele companiei mele si a-l returna expeditorului, ... (vezi toată discuția)
Reziliere abonament - suspendarea abonamentului chiar daca facturile au fost achitate in termen mm_adina mm_adina Buna seara, Va rog sa ma ajutati. In 2011 mi-am portat nr de telefon de la Vodafone la Orange. In Aprilie 2013 am semnat un act aditional prin care am ... (vezi toată discuția)