avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Trebuie să fac un contract de arendă pe un teren al ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Trebuie să fac un contract de arendă pe un teren al bunicilor, dar nu pot pentru că trebuie să conexez mai multe succesiuni (mama e decedată). Am alte opțiuni pentru a putea arenda proprietatea?

Buna ziua, trebuie sa fac o succesiune dupa bunica in Bucuresti, pe care sa o conexeze de o succesiune a bunicului in Valcea.

Stie cineva un notar care poate sa faca asta si daca poate sa imi dea numele si telefonul de birou sau mailul.

Trebuie sa fac un contract de arenda pe o proprietate pe numele bunicilor si pentru ca mama (defuncta) nu a dezbatut succesiunea, nu am cum. Si pentru ca succesiunea dupa mama a fost incheiata inainte de conexare, trebuie sa deschid succesiunea dupa bunica in Bucuresti sa o conexez de bunicul, apoi sa fac o alipire la cea a mamei (sau asa mi s-a explicat).

Pe mine ma intereseaza sa fac arenada pentru terenul respectiv, daca exista o alta optiune, astept sugestii.

Multumesc
Ultima modificare: Luni, 15 Aprilie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Borhes John , utilizator 17:25, 17 Aprilie 2019
Buna ziua,
Nu se pot conexa.
Stie cineva un notar care poate sa faca asta si daca poate sa imi dea numele si telefonul de birou sau mailul.

Pentru asta cu tot respectul exista google. Cred ca este a 4 oara cand spun asta cuiva. Pentru a doua intrebare a raspuns dnul avocat. Puteti indentifica un notar sau o groaza de unde doriti, Bucuresti sau orice alt oras din tara, sunati, mergeti, aflati. Necesita timp si nervi, da. Fiti sigur ca fiecare a facut asta la randul sau.

Ma chinui deja de 6 luni, notarul din bucuresti spune sa merg la valcea, notarul din valcea spune sa le conexez obligatoriu la Bucuresti, camera notarilor Spune oriunde vrea notarul, am fost deja...

Ultima modificare: Luni, 15 Aprilie 2019
Manuela Rășină, administrator
Domnul avocat, ati putea sa imi explicati de ce, va rog

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
Nu se pot conexa.

2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu prea înțeleg plimbarea aceasta de la Ana la Caiafa.

Presupun că bunicii dvs. au murit pe rând...
Unde și-a avut ultimul domiciliu acela dintre buncii dvs. care a murit cel din urmă?
Acolo dezbateți moștenirile succesive.
Adică la un notar „din circumscripția teritorială a judecătoriei în care și-a avut ultimul domiciliu acela dintre autori care a decedat cel din urmă” (art 15 lit b din Legea nr 36/1995 - a notarilor publici și activității notariale).

Ultima modificare: Duminică, 14 Aprilie 2019
romascanu, moderator

Alte discuții în legătură

Acte casa pentru succesiune ContSters363550 ContSters363550 Am o problema cu actele casei: cind parintii au contractat pentru constructie apartamentul in 1965 actele au fost facute pe singura strada care era trasata ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune sonya_67 sonya_67 Aş dori un sfat în legatură cu următorul caz: un prieten în vârstă de 55 de ani locuieşte în casa ce a aparţinut bunicilor din partea mamei. În urma ... (vezi toată discuția)
Certificat mostenitor gabriella1065 gabriella1065 Vreau sa obtin certificatul de mostenitor , am intrebat la 3 notari si fiecare mi-a spus alte acte . Problema este ca pentru a obtine certificatul de ... (vezi toată discuția)