Trebuie să fac un contract de arendă pe un teren al bunicilor, dar nu pot pentru că trebuie să conexez mai multe succesiuni (mama e decedată). Am alte opțiuni pentru a putea arenda proprietatea?
Buna ziua, trebuie sa fac o succesiune dupa bunica in Bucuresti, pe care sa o conexeze de o succesiune a bunicului in Valcea.
Stie cineva un notar care poate sa faca asta si daca poate sa imi dea numele si telefonul de birou sau mailul.
Trebuie sa fac un contract de arenda pe o proprietate pe numele bunicilor si pentru ca mama (defuncta) nu a dezbatut succesiunea, nu am cum. Si pentru ca succesiunea dupa mama a fost incheiata inainte de conexare, trebuie sa deschid succesiunea dupa bunica in Bucuresti sa o conexez de bunicul, apoi sa fac o alipire la cea a mamei (sau asa mi s-a explicat).
Pe mine ma intereseaza sa fac arenada pentru terenul respectiv, daca exista o alta optiune, astept sugestii.
Stie cineva un notar care poate sa faca asta si daca poate sa imi dea numele si telefonul de birou sau mailul.
Pentru asta cu tot respectul exista google. Cred ca este a 4 oara cand spun asta cuiva. Pentru a doua intrebare a raspuns dnul avocat. Puteti indentifica un notar sau o groaza de unde doriti, Bucuresti sau orice alt oras din tara, sunati, mergeti, aflati. Necesita timp si nervi, da. Fiti sigur ca fiecare a facut asta la randul sau.
Ma chinui deja de 6 luni, notarul din bucuresti spune sa merg la valcea, notarul din valcea spune sa le conexez obligatoriu la Bucuresti, camera notarilor Spune oriunde vrea notarul, am fost deja...
romascanu
Moderator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Nu prea înțeleg plimbarea aceasta de la Ana la Caiafa.
Presupun că bunicii dvs. au murit pe rând...
Unde și-a avut ultimul domiciliu acela dintre buncii dvs. care a murit cel din urmă?
Acolo dezbateți moștenirile succesive.
Adică la un notar „din circumscripția teritorială a judecătoriei în care și-a avut ultimul domiciliu acela dintre autori care a decedat cel din urmă” (art 15 lit b din Legea nr 36/1995 - a notarilor publici și activității notariale).