avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1242 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Marire tarife servicii telefonie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Marire tarife servicii telefonie

Astazi, cand am vrut sa platesc online factura la operatorul Orange, am constatat ca valoarea contractelor cu aces furnizor a crescut cu cate 1 euro fiecare (4 contracte, respectiv 4 euro- 2 abonamente voce, 1 abonament TV, 1 abonament internet). Potrivit Directiva 2002/22/CE nu ar fi trebuit sa ma instiinteze inainte de modificarea acestor tarife? Lucru pe care nu l-au facut sub nicio forma. Ce as putea face in privinta aceasta?

Alte discuții în legătură

Pot obține rezilierea contractului de telefonie dacă firma a modificat tarifele? Billy89 Billy89 Buna seara. Pe scurt problema mea este urmatoarea. Sunt plecat in Marea Britanie din anul 2016. In iunie 2017, dupa ce tarifele de roaming au fost eliminate, ... (vezi toată discuția)
Furnizorul nu respecta contractul ContSters75649 ContSters75649 buna seara am un abonament la [FURNIZOR] de voce de 6 euro pe luna. am intrat pe internet si am folosit 102 MB iar acum cei de la [FURNIZOR] imi cer sa ... (vezi toată discuția)
Refuz de modificare abonament voce valentin_lupeanu valentin_lupeanu Avem, pe numele sotiei, un pachet voce, internet si TV. La telefonie avem un tip de abonament la care a expirat perioada contractuala in data de 22.11.2011. In ... (vezi toată discuția)