avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... PFA-administrator de imobile
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

PFA-administrator de imobile

Ca administrator de immobile pot incheia un contract de prestari servicii curatenie pentru un program de doar 3 ore/saptamana? Exista o forma legala de retribuire a femeii de servici, la o scara de bloc? Mentionez ca persoana este locatar pe scara respectiva, dar chiar si asa trebuie sa fie rasplatita pentru munca depusa.
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Aprilie 2019
Eelly, utilizator
Cel mai recent răspuns: s.c.serv ad loc s.r.l. , utilizator 20:16, 14 Aprilie 2019
Pentru corecta si completa dv informare studiati disp L nr 196/2018 care prevede concret raportul juridic de munca si forma de retribuire a angajatilor asociatiei de proprietari
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
@ Eelly - verificati daca aveti obiect de activitate prestari servicii curatenie la PFA / administrator imobile.
Daca da, angajati locatara si facturati blocul pentru munca depusa, daca nu , nu amestecati lucrurile.
Conform reglementarilor in vigoare, blocul poate, angaja locatara cu CIM sau incheia contract prestari servicii cu o firma specializata in domeniu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitate asociatie proprietari femeie serviciu. paulaioana paulaioana Buna seara. Administratorul unui bloc are obligativitatea de a angaja o perosana, pentru a face curatenie cu contract individual de munca in scara unui bloc? ... (vezi toată discuția)
Administratie floreanilie floreanilie va rog sa-mi spune-ti un administrator de bloc cum poate fi retribuit,tinind cont ca asociatia are doar 40 ap.si nu pot sa-i asigure salarul minim ..multumesc. (vezi toată discuția)
Am un apartament intr-un bloc cu 8 apartamente. vecinii nu vor ... mcapata mcapata Am un apartament intr-un bloc cu 8 apartamente. Vecinii nu vor sa ne constituim în asociatie de proprietari si isi fac legile lor. La apartamentul meu ... (vezi toată discuția)