avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Anulare poprire salar
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Anulare poprire salar

Bună ziua, întrebarea mea e dc pot anula poprirea din salar a pensiei alimentare ? Am ales amândoi (eu și fosta) de bună voie să mi se tragă din salar pensia alimentară, problema e că mi se trag toți banii de o dată când luăm decontarea și eu nu mai rămân cu mare lucru. Iar la servici mi s-a zis că nu poate să îmi tragă de 2x pt că de avans nu au voie să tragă. Aș vrea să anulez poprirea și să îi dau încontinuoare în două rate așa cum am dat și înainte. Mulțumesc pt eventualele răspunsuri.

Alte discuții în legătură

Divort cu credit ipotecar andreeaea andreeaea Buna ziua, Am un credit ipotecar(CHF) impreuna cu fostul sot.Acum suntem divortati ,ratele nu au mai fost platite de mult,in casa nu mai locuim niciunul.Doar ... (vezi toată discuția)
Executarea silita Fely77 Fely77 Buna, In timpul casatoriei am facut un credit ,sotul fiind titular,eu codebitor.Dupa o perioada ,mai ales urmand si divortul,nu am mai putut plati si la un ... (vezi toată discuția)
Reținerea pensiei alimentare pe statul de plată Andreea.A.S Andreea.A.S Bună ziua, fosta sotulu a dus la servici hârtie să i se oprească soțului pensia alimentară direct din salar, întrebarea e dacă se poate anula acea ... (vezi toată discuția)