avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită divort cu credit ipotecar
Discuție deschisă în Executare silită

divort cu credit ipotecar

Buna ziua,
Am un credit ipotecar(CHF) impreuna cu fostul sot.Acum suntem divortati ,ratele nu au mai fost platite de mult,in casa nu mai locuim niciunul.Doar eu lucrez si am lucrat tot timpul,el nu are nici un venit,asadar poprirea pe salar a venit la mine.In timpul casatoriei a rezultat un copil care imi este incredintata mie spre crestere si educare ,el fiind obligat la pensie alimentara care oricum nu a platit-o niciodata.In momentul in care am luat creditul si-a "intocmit" o carte de munca cu un "venit necesar".
Pot face un partaj sa impart datoriile? Ce ma sfatuiti sa fac, avand in vedere ca , pt credit am semnat amandoi deci,de ce sa platesc doar eu?Cum pot eu singura creste un copil cu salar "de Romania" ,fara nici un ajutor din partea lui,fara sa achite pensie alimentara si cu venitul meu poprit de catre banca?Mentionez ca am avut proces pt neplata pensiei alimentare si a fost in favoarea lui-"nu are de unde".

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:17, 23 Octombrie 2015
fata de banca veti ramane ambii datori, chiar daca partajati, aveti dreptul sa va recuperati de la el jumatate din datorie.. insa de unde daca nici pensia nu o puteti recupera?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata pensiei alimentare dupa actiunea de executare silita luminita_grigore luminita_grigore Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea situatie: Am divortat cu acordul partilor, in octombrie 2011, minorul mi-a fost incredintat mie spre crestere si ... (vezi toată discuția)
Cat reprezinta mai exact poprirea in cazul executarii silite la un credit ipotecar? raduandrei_75 raduandrei_75 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu cateva raspunsuri competente (eventual cu numarul articolului din codul civil) la situatia mea. Mai exact, sunt divortat de ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara + credit ipotecar IuliaEftimie IuliaEftimie Divortata in 2009 cu un minor in intretinere. Pensie alimentara platita pana in 2010. Nu exista partaj. Am credit ipotecar pe apartament, platit la zi, ... (vezi toată discuția)