avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Magazin online piese auto fara stoc fizic
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Magazin online piese auto fara stoc fizic

Buna ziua, doresc deschiderea unui magazin online piese auto fara stoc fizic. Sediul o sa fie la mine acasa, nu o sa exista si un magazin fizic. Daca am comenzi pe care clienti vor sa vina sa le ridice personal, se poate daca am o imprimanta fiscalizata si dau bon? Sau daca este magazin online pot livra doar prin curier? Multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 14 Aprilie 2019
Danutzza, utilizator

Alte discuții în legătură

Modificare documente pfa la onrc LuceNera LuceNera Buna ziua, Sunt PFA cu codul CAEN 4791 si detin un magazin online. Livrez marfa la clienti acasa in orasul meu iar in alte orase livrez prin ... (vezi toată discuția)
Casă de marcat LuciaNeagu LuciaNeagu Bună ziua! Mi-am făcut un PFA și aș vrea să știu dacă este necesară achiziția unei case de marcat, în condiția în care eu toate comenzile le ... (vezi toată discuția)
Chitante emise catre persoane fizice ContSters255863 ContSters255863 Efectuez comert la distanta si am livrat cateva bunuri catre persoane fizice, cu incasare pe baza de chitanta realizata electronic. Stiu ca nu a fost bine si ... (vezi toată discuția)