avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recuperare rest diurna
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recuperare rest diurna

Buna ziua.intrebare: imi mai pot recupera restul de diurna si restul de salar pe ultimi 6 ani?pe statul de plata care este in alb fara nici o stampila sau semnatura patronii aplica un scotch colorat si e scris cu pixul 1000 ron deasupra sumei pe care ar trebui sa o iau.in jur de 1500-1600 ron .sint bagate acolo citeva ore suplimentare si cite o simbata sau duminica lucrata.marea smecherie e la diurna! Suntem platiti la kilometri parcursi cu 5,5-6 euro la suta de km ,ceea ce este ilegal,Restul diurnei intre 1000si 1500 euro sint bagati in buzunar de patron! Bani negrii gata spalati de la 50-60 angajati.sa zicem vreo 60.000 euro lunar.am consultat un avocat in dreptul muncii care a zis ca nu poate sa se bage in bucataria nimanui si ne poate ajuta numai cu orele suplinentare,ore de noapte si simbete si duminici lucrate.precizez ca avocatul ucra si el pentru o firma de transport.suntem obligati sa semnam statele de plata de 2000-2500 euro altfel nu ne luam banii pe km.Daca dam declaratii mai multi angajati nu e posibil sa ne recuperam banii?precizez ca lucram intre 200 si 350 ore pe luna cu asa zise tranzite unde trebuie da ajungi din romania in franta,spania...in 24 pina la 36 ore

Alte discuții în legătură

Diurna externa Ioanichie Ioanichie Am intrebat contabila firmei care este diurna mea externa si nu a vrut sa imi spuna! Sint platit ilegal in functie de km parcursi.in fiecare luna apare o ... (vezi toată discuția)
Munca la negru nikolos nikolos se lucreaza normal 8 ore luni-vineri , simbata si duminica se lucreaza si se platese 40 ron pe zi lucrata . Daca intr-o luna sunt 6 simbete si duminici asta ... (vezi toată discuția)
Recurs hotãrâre obligaþia de a face Dana0620 Dana0620 Soţul meu a fost chemat în instanţă de către firma de transport la care a lucrat, pentru [i]obligaţia de a face[/i]. Aceasta, în calitate de reclamant ... (vezi toată discuția)