avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Durata proces
Discuție deschisă în Executare silită

Durata proces

Buna seara .
Cam cât durează un proces pentru contestație executare silită?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Mia4 , utilizator 12:23, 17 Aprilie 2019
Depinde. de instanta unde se judeca, de diligenta partilor, de rapiditatea cu care excutorul depune dosarul. Normal, intre 4-8 luni. Dar se poate lungi si la 1 an. Discutam de fond. Daca prindeti si vacanta judecatoreasca...se mai lungeste.
Contestație la executare am depus eu la începutul lunii februarie,încă nu sa judecat primul termen ,de aceea ma intreb cat poate dura un astfel de proces.
Si eu v-am raspuns. Depinde de toti acei factori enumerati anterior. Ati platit taxa de timbru? Daca nu, veti fi citat si pentru aceasta.
Ultima modificare: Marți, 16 Aprilie 2019
Company Advising, utilizator
Încă nu am platit o, dna avocată a spus că ma anunta dânsa cand trebuie plătită. Trebuia plătită odata cu depunerea contestației? Multumesc !
In mod normal taxa se achita odata cu depunerea contestatiei. Insa, se poate astepta si citarea de catre instanta in acest sens.

Alte discuții în legătură

Buna ziua cam cat dureaza un proces de divort in cazul in care ... carmen2011 carmen2011 Buna ziua Cam cat dureaza un proces de divort in cazul in care paratul nu este de acord cu divortul, un minor de aproape 14 ani, si partaj ..un apartament pe ... (vezi toată discuția)
Divort niculinu niculinu Buna seara, Sunt casatorit si vreau sa divortez, problema e ca sotia mea a parasit domiciliul conjugal si acum locuieste in germania si refuza sa vina in ... (vezi toată discuția)
Divort fara bunuri comune si copii Deea_22 Deea_22 Buna.Am si eu o intrebare.O casatorie de 8 luni in prezent,fara bunuri comune dobandite dupa nunta si fara copii se poate termina cu un divort rapid?adica ... (vezi toată discuția)